U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Badkamerinstallatie

 

Badkamerinsstallatie

 

Wij verzorgen voor u het installeren, monteren, renoveren of repareren van uw badkamer. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een kijkafspraak in de avond uren u krijgt dan kosteloos een prijsopgave en adviezen omtrent uw badkamer.

 

Badkamer renovatie is een gespecialiseerd vak. Iets wat eigenlijk teveel diciplines heeft om zelf te doen bv: het riool voor een hangtoilet , het leidingwerk voor het badmeubel (wel of niet in de muur) veel badmeubels hebben geen ruimte om de afvoer uit de grond te laten komen en moeten in de muur worden geplaatst , het leidingwerk voor de radiator met een enkele aansluiting voor de handoeken radiator ipv. een dubbele aansluiting , het inbouwen van de populaire drain douchegoot , het op afschot leggen van het douche gedeelte , het egaliseren van de vloer (iets wat ook door de Beunhaas niet gedaan wordt) , electra tbv scheerapperaat – wasmeubel verlichting – verlaagd plafond met inbouw spotjes – afzuiger etc etc etc. Dus al met al veel zaken waar verschillende gereedschappen en materialen gebruikt moeten worden.

 

In onze foto pagina zal de komende tijd meerdere projecten en badkamers door ons ge- renoveerd, -instaleerd cq verbouwd worden geplaatst.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Ga naar: Aanvraag formulier

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?