U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dakramen

 

 

Dakramen

 

Wij kunnen diverse dakramen bij u plaatsen. Door de combinatie van vakmanschap en kwalitatief hoogwaardige materialen, zijn wij in staat op duurzame en efficiënte wijze diverse soorten dakramen bij u te monteren.

Hieronder treft u informatie over de dakramen die wij bij u kunnen plaatsen.

 

Dakvenster Tuimelvenster

 

Het tuimelvenster is het meest voorkomende venster en tuimelt rond de middenas met een regelbaar remsysteem. Hierdoor kunt u het tuimelvenster in iedere gewenste openingshoek houden voor een optimaal comfort.

Het tuimelvenster biedt een maximum aan lichtoppervlakte. Ook qua comfort en veiligheid is het tuimelvenster een geschikte optie. Het venster heeft een eenvoudige bediening met een gemakkelijke bereikbare greep, welke gemakkelijk schoon te maken is.

 

Hout of kunststof

 

De tuimelramen zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen hout voor een aangename tijdloze uitstraling en kunststof voor een minimum aan onderhoud. Beide zijn voorzien van een ventilatierooster.

 

Kwaliteit/prijsverhouding

 

De tuimelramen en de gootstukken die wij u kunnen leveren, zijn vormgegeven volgens de huidige woonideeën, bieden een mooi design en een perfecte kwaliteit/prijsverhouding.

Het raam en het mechanisme worden beschermd door de gelakte aluminiumprofielen. Deze buitenbekleding is tevens beschikbaar in koper, titaanzink of andere RAL-kleuren.

De kwaliteitsbeglazing van de ramen is standaard te verkrijgen in HR++ beglazing. Het houtwerk is behandeld tegen schimmels en insecticiden en rondom kleurloos afgelakt.

 

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Ga naar: Aanvraag formulier

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?