U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Klussen

 

Klussen

 

Doe-het-zelf vakman is een benaming voor een creatieve of constructieve activiteit of wel klussen. Die door de consument zelf of door een klusser worden gedaan, in tegenstelling tot werk dat door een vakman wordt gedaan.( vakman klusbedrijf)

 

Doe-het-zelven Vakman of klussen is in de jaren zestig en zeventig van de 20ste eeuw de succesformule en populair geworden onder een groter publiek.

 

Door de groter wordende woningmarkt waren er veel klus, klussen in en om het huis te doen. Voor die tijd was het gebruikelijk om zaken kant-en-klaar aan te schaffen of het werk te laten verrichten door een vakman klusbedrijf.

 

Alleen vaklui beschikten over de vaardigheden, gereedschappen en leveranciers om zelf te klussen. Doe-het-zelven of klusser was enerzijds goedkoper, anderzijds hadden steeds meer mensen schik in het zelf iets tot stand te brengen.

 

De opkomst van bouwmarkten Praxis, Gamma, Karwei, Bouwmaat en nog velen anderen bouwmarkten. Heeft aan klussend Nederland een goed bijdrage gelevert. Vakman klus klusser en klusbedrijven is geheel te danken aan deze ontwikkeling. Ook de vrije zaterdag en de steeds korter wordende werkweek in het algemeen heeft hier zeker aan bijgedragen.

 

Doe-het-zelven kan dusdanige vormen aannemen dat men op meerdere plaatsen tegelijk bezig is met boren, kloppen en timmeren. soms kan dat leiden tot het niet afmaken van de klussen.

 

Laat daarom een vakman klusbedrijf uw klus klaren zodat het ook af is en u kunt genieten van het resultaat.

 

Ga naar: Aanvraag formulier

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?