U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Keukeninstallatie

 

Keukenintallatie

 

Met jarenlange ervaring wordt uw keuken gesteld en gemonteerd door ons keukenmontage bedrijf. Inbouw keukens inclusief accessoires en keukenapparatuur van alle merken en leveranciers. De Keukenmontage is altijd inclusief gebruiksklaar aansluiten.

Tevens kunnen wij de voorbereidingen voor uw keuken verzorgen. Wij kunnen voor u uitvoeren:

  • Oude keuken verwijderen
  • Uitvoeren van aanleg van alle aansluitpunten gas, water, afvoer, afzuiging, elektra en C.V.
  • Verzorgen van het stuc- en tegelwerk.

 

In de meeste gevallen komen wij vooraf zelf bij u aan huis. Wij bekijken dan de tekeningen en de locatie en geeft zonodig keukenadvies en aanwijzingen.

Samen met u worden de uit te voeren werkzaamheden en de planning besproken. Daarna wordt u de offerte toe gezonden.

 

Keuken montage van Ikea Keukens

Wij zijn ook gespecialiseerd en ervaren in de keukenmontage van Ikea keukens.

Uitvoering van montage van ikea keukens, keukenapparaten en accessoires is duidelijk verschillend van andere keuken fabrikanten en leveranciers.

Keukenmontage van Ikea keukens behoeft duidelijk specialisatie en een hoge graad van nauwkeurigheid. Tevens benodigd de keukenmontage van Ikea keukens meer tijd. Een inbouw keuken van Ikea verdient speciale aandacht betreft de voorbereidingen van de aansluitpunten.

Gas water en elektra in een Ikea keuken

In tegenstelling tot de meeste andere keukenfabrikaten is er achter de kasten van de keuken ikea géén ruimte voor leidingwerk. Voor het benutten van zoveel mogelijk kastruimte sluit de achterwand van de kasten direct met de muur. Indien geen andere mogelijkheden, dient het leidingwerk dat achter de kasten moet, in de muur gelegd te worden.

Zoals ook bij andere keukens is het bij een Ikea keuken van groot belang dat muren haaks, vlak en in lood zijn. Ikea wandkasten hebben geen stelmogelijkheden.

Doordat Ikea keukens volledig in losse onderdelen worden aangeleverd, is het eindresultaat meer afhankelijk van goede voorbereiding van de keuken en een de keukenmonteur, dan inbouw keukens van andere fabrikaten. 

 

Tip voor keukenmontage

 

Met name het laten verrichten van de keukenvoorbereidingen door het keukenmontage bedrijf zelf, Is een efficiente combinatie . Dit kan u kosten, tijd en ergenis besparen.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Ga naar: Aanvraag formulier

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?