U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Traprenovatie

 

Traprenovatie

 

U bent ongetwijfeld iemand die geniet van een verzorgd interieur. Als u streeft naar verbetering en perfectie, dan sluit een lelijke, versleten trap wellicht niet goed aan bij het ideale woonbeeld dat u voor ogen

heeft. Laat uw trap renoveren en gun uw trap een nieuwe uitstraling.

 

Met ruime ervaring bent u  verzekerd van kwaliteit, vakmanschap, persoonlijke betrokkenheid en absolute service bij ons. Hierbij worden uiterst professionele gereedschappen en hoogwaardige materialen gebruikt, waardoor alle essentiële kenmerken in huis zijn om ook uw trap veilig én duurzaam te renoveren.

 

Over smaak en stijl valt niet te twisten, maar of u nu kiest voor klassieke, moderne, landelijke of eigentijdse traprenovatie, alle traptreden worden trede voor trede voorzien van een hoog staaltje vakmanschap. Uw trap verandert binnen 1 tot 2 dagen, zonder hak- en breekwerk in de ware ‘eyecatcher' van uw woning.

 

Een rechte, gedraaide, dichte, of open trap in hout of betoner is voor elk model een maatoplossing. Met een traprenovatie bent u verzekerd van betrouwbare topkwaliteit in alle opzichten, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt.

 

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Ga naar: Aanvraag formulier

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?