U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Zolderbetimmering

 

Zolderbetimmering

 

Door het aanbrengen van zolderbetimmering kunt u de ruimte op uw zolder volledig benutten, door deze manier van betimmeren creëert u bijvoorbeeld meer opbergruimte. Door het aanbrengen van zolderbetimmering ontstaan tevens vele andere mogelijkheden, zo kunt u een tussenwand laten aanbrengen, eventueel met een deur, waardoor een extra kamer wordt gecreëerd.

 

Ook de populaire inloopkast kan gemakkelijk worden gerealiseerd door middel van zolderbetimmering. Door de vele mogelijkheden die betimmering met zich mee brengt,

zijn er vele opties voor ieder budget.

 

Daarnaast kan in vrijwel ieder huis, ongeacht grootte, een zolderbetimmering worden geplaatst dankzij het feit dat de betimmering exact op maat kan worden gemaakt. Hierdoor vormen deuren, ramen, leidingen of andere obstakels geen enkel probleem. Deze worden vakkundig weggewerkt in de beschikbare ruimte.

Wij zijn u graag van dienst met uw zolderbetimmering, wij nemen alle mogelijkheden met u door en adviseren u over de best passende betimmering voor uw woning.

 

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Ga naar: Aanvraag formulier

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?